Mijn diensten

“Culture eats strategy for breakfast”
Peter Drucker

Ik help bedrijven en organisaties succesvoller te worden in inovatie en optimalisatie door het bewust en doelgericht inzetten van creativiteit en creatief leiderschap. Hoe kan ik jou van dienst zijn?

Succes wordt bepaald door het toepassen van vakmanschap (kennis, ervaring, methoden en technieken) binnen de cultuur van het bedrijf of de organisatie. Mijn dienstverlening is dan ook altijd maatwerk, toegesneden op de omgeving, de situatie en de vraag. Als leidraad hierin hanteer ik de volgende diensten:

  • Advies en begeleiding op het gebied van creatief leiderschap, het creëren van randvoorwaarden voor succesvolle innovatie en in sneller resultaat bereiken met Toegepaste Creativiteit.
  • Training en coaching ng voor medewerkers en leiding van innovatieprojecten. Bijvoorbeeld gecombineerd met een sprint 0 of project initiation fase.
  • Workshops en sessies zoals visieontwikkeling, generen en selecteren van ideeën & oplossingen, ontwerp en prototyping, innovatiestrategie of samenwerking.
  • Faciliteren van innovatie, delivery  management, creatie en optimalisatie op basis van Toegepaste Creativiteit
  • Verandermanagement: sneller resultaat bereiken door het begeleiden, faciliteren en richting geven aan de organisatorische verandering, verweven met de projectuitvoering

Al mijn diensten kan ik op uur-basis leveren maar mijn voorkeur heeft het om te werken op basis van een vaste prijs voor het te leveren resultaat. Ook sta ik open voor verrekenmodellen op basis van de opbrengst of resultaat.

Op welke manier ik jou van dienst kan zijn, bespreek ik graag in een vrijblijvend gesprek. Neem hiervoor gerust contact met me op.

Nieuwe uitdagingen, vragen en problemen inspireren me. Ik kom dan ook graag in contact met nieuwe organisaties. Met alle plezier geef ik presentaties en lezingen over creativiteit, leiderschap, professionele attitude & en vaardigheden, op maat gemaakt voor jouw situatie. Neem ook hiervoor gerust contact met me op.

Reacties van klanten:

Endorsement Eneco

 Endorsement