Nuvole Music

Op deze pagina vind je voorbeelden en resultaten van mijn muzikale projecten. Reacties hoor ik graag!

I Panic

Al meer dan 25  jaar is I Panic de naam waaronder ik eigen nummers schrijf en opneem. Oorspronkelijk begonnen als new wave band werd I Panic de vlag waaronder ik muziek schrijf die ik zelf graag hoor met het liedje als uitgangspunt. Alle onderstaande nummers zijn door mij geschreven, ingespeeld en thuis opgenomen:

Met het programma I Panic Plays Storytellers

brengen we in een kleine, semi-akoestische setting verhalende liedjes en gezongen verhaaltjes. Bekende en onbekende covers in verrassende uitvoeringen, eigen werk en een steeds wisselende set-list. Zowel in theaters, feestjes als kroegen. Impressies hiervan vind je op het Youtube kanaal Nuvole. Hieronder een korte trailer

Top 2000 Cover Contest

Eind 2012 heb ik met 2 inzendingen meegedaan aan de Top 2000 Cover Contest op Radio 2. Hoewel ik niet in de finale terecht kwam, zijn beide nummers door de jury (met Eric van Tijn als voorzitter) geselecteerd en mocht ik deze live op de radio komen spelen. Met dank aan Gerben Westerveld, Frank Paats en Ewout den Hollander die me binnen 2 dagen konden begeleiden. Hieronder een video impressie van de uitzending van Knooppunt Kranenbarg:

Mijn inzending In The Dutch Mountains van de the Nits is op  iTunes en Spotify te vinden. Klik hier om naar iTunes te gaan .