Nuvole Music

Op deze pagina vind je voorbeelden en resultaten van mijn muzikale projecten. Reacties hoor ik graag!

 

 

 

I Panic

Al meer dan 25  jaar is I Panic de naam waaronder ik eigen nummers schrijf en opneem. Oorspronkelijk begonnen als new wave band werd I Panic de vlag waaronder ik muziek schrijf die ik zelf graag hoor met het liedje als uitgangspunt. Alle onderstaande nummers zijn door mij geschreven, ingespeeld en thuis opgenomen:

 

25 jaar na ons laatste optreden als band hebben we in november 2013 in de oorspronkelijke I Panic bezetting een kort optreden gedaan in cafe Under The Bridge in Alphen a/d Rijn. Een korte impressie:

Top 2000 Cover Contest

Eind 2012 heb ik met 2 inzendingen meegedaan aan de Top 2000 Cover Contest op Radio 2. Hoewel ik niet in de finale terecht kwam, zijn beide nummers door de jury (met Eric van Tijn als voorzitter) geselecteerd en mocht ik deze live op de radio komen spelen. Met dank aan Gerben Westerveld, Frank Paats en Ewout den Hollander die me binnen 2 dagen konden begeleiden. Hieronder een video impressie van de uitzending van Knooppunt Kranenbarg:

Mijn inzendingen Stiekem Gedanst van Toontje Lager en In The Dutch Mountains van de the Nits zijn in iTunes te vinden. Klik hier om naar iTunes te gaan .

Ik heb stiekem met je gespeeld

Omdat het radio optreden en het weer samenspelen goed beviel, zijn we in 2013 gestart met een project om op een theatrale wijze Nederpopklassiekers in een nieuw jasje te steken. Hieronder een korte preview van een optreden waarin we de eerste nummers presenteerden:

In deze samenstelling hebben we eind 2013 de Alphense saxofoniste en theatermaakster Aubrey Snell muzikaal begeleid in haar eerste Oudejaarsconference in Theater Castellum. Hier wordt in december 2014 vervolg aan gegeven.