Wat doe ik

“Dat is wat organisaties en onze economie nodig hebben om innovatief te blijven: mensen die hun creativiteit kunnen en durven gebruiken”

Daniel H. Pink

Ik ben met Nuvole gestart om verbindingen te kunnen leggen. Verbindingen tussen ICT en business, tussen oude en nieuwe business modellen, tussen mensen en organisaties, tussen linker- en rechterhersenhelften. Verbinden naar de toekomst zonder het verleden af te schrijven.

Andere mensen helpen hun werk beter te doen, mijn klanten meer waarde te laten creëren (waarvan winst maar één facet is), blijft me uitdagen en inspireren. Daarin gaat het mij niet alleen om bieden van oplossingen, maar ook (misschien wel juist) om het invoeren ervan. Consultancy & Change, zijn net als leiderschap & realisatie voor mij dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wat ik doe is de som van mijn ervaring en inzicht aan de ene kant en de inspiratie en ideeën die ik opdoe aan de andere kant. Ook hierin zoek ik verbinding en bouw ik bruggen, om in samenwerking waardevolle oplossingen te ontwikkelen en in te voeren.
Dit kunnen diensten voor klanten zijn, producten zoals trainingen en workshops, en ideeën en concepten die ik alleen of in samenwerking ontwikkel.